"...vi sitter i samma bil"

Japp, tidigt i morgon bitti (i natt enligt mitt tycke) åker vi till Daniel!

Stavanger är resmålet, restiden är femton, f-e-m-t-o-n, 15 timmar... KUL
Jag har laddat med bok och letar nu efter min sudoku bok, den finns här i lägenheten tror jag... Men men. Vi är ju fyra som kan köra så det blir att vi turas om lite, skönt det med, så man inte bara sitter stilla, mycket skönare att faktiskt köra bil och inte bara åka.

Norge i midsommar alltså, ska bli toppen! Jag har inte träffat Daniel på jättelänge och det var ett tag sedan jag var i Norge med, så detta blir nog as bra.

Kamerans batteri ligger på laddning, många kort lär det bli...

Väskan är packad.

Kylskåpet rensat på allt som inte kommer hålla sig och soporna ska snart bäras ut.

Snart ska jag även krypa ner i min varma sköna säng och tycka synd om mig och min trötthet som uppstått pga två dagars utbildning på jobbet... tänk att det är så svårt att sitta på föreläsningar 8-16 när man är student ;)
Nej, inte kul.
Och kan faktiskt inte påstå att jag lärt mig överdrivet mycket. Det jag lärde mig något på var deligeringen och lyfttekniken... så de två passen ger jag tummen upp för! De andra vet jag inte.... speciellt inte den om kost, "det finns omättade fetter, man ska äta mycket protein, gammla gillar kräm och kaffe" ungefär vad man fick ut, och inte direkt några större nyheter.



För att byta ämne helt så saknar jag alla mina torsdagsvänner! (ni är mina vänner hela veckan såklart, men ni betyder som mest på torsdagar, hihi) SÅÅÅÅ tomt här i Borran utan er, hur fasen ska jag klara mig!? Funderar på att boka upp alla mina lediga dagar på er brudar, men de är tyvärr inte så många... men jag ska försöka!

Saknar min lilla mini, ISLAND baby!? Hur tänkte du där!? Jag kommer brodera mig blodig i väntan! Och min Saris, vem ska jag nu kunna sucka över sambos med, eller gå till skolan med, eller fråga massa saker, eller fika med? Och Hirri min galna kvinna, borran kommer bli för lugnt utan dig! Och Dunis, prisaren, med håriga tights, bäste dagssteget och alltid ett eget ordsspråk att ta till! Och Holly, med sina pojkvänner och novell och spaning på biblioteket! Och Alisah med frächaste lägenheten och bästa musiksmaken! Och lilla Pixie med bara en lever, det är inte lätt att leva... Och min Malin som ska bli min nya granne och som ska hänga med så ofta det går!
Kort och gott: jag älskar er och saknar er!


Kommentarer
Postat av: Pixie

emmmmma, det låter som att ni har det bra och mycket att göra :) vilken himla fin BILD!! jag saknar er alla, hoppas allt är bra!

Postat av: Sara

Emmma!!! Saknar dig med! Hoppas ni får det underbart i Norge och hälsa till Daniel från mig!! pusspuss vännen

2009-06-18 @ 11:02:31
URL: http://monch.blogg.se/
Postat av: Denise

Åh miss you!

Hoppas ni får de really great i Norge och så hoppas jag vi ses snart! :D

2009-06-18 @ 15:16:45
Postat av: Justine

Sötebarn! Detta ska gå bra! Jag är sääker på det =)

Du är hjärtligt välkommen till Rabba när du vill i sommar!

LOVE

2009-06-19 @ 13:03:09
URL: http://retrobyjustine.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0