Fixa

Orkar inte uppdatera er med allt som hänt sedan sist... så samanfattar det med:
jobb, sjuk, jönkan, koloni, piggelin, loft, rea, the gang, johans, kära återseenden, kubb, mat, fika, regn, smygstart på introduktionen, mera jobb, mm.

Idag har jag jobbat. Regnat som tusan hela dagen. Inte kul.

Nu i kväll så jobbar han, så jag ska handla mat, baka och fixa lite inför morgondagen då vi ska in till Göteborg! Vi har inga direkta planer men det blir nog lite kust och lite shopping...

Vet dock inte vad jag ska baka... men kanske ska göra ett gäng muffins, alltid bra att ha i frysen ifall man får gäster...! (vilket jag hoppas på för det var länge sedan sist)

I'm back

Hej!
Förlåt för min frånvaro, men jag jobbar... och då orkar jag knappt någonting.
I helgen var jag i stugan, det var jättemysigt! Åkte dit i torsdags kväll, fick skjuts till bottnaryd av hans familj för de hade varit här och hälsat på! Pappa hämtade mig i bottnan och vi åkte till stugan.
De har målat om huset, kände knappt igen mig... såg sjukt modernt ut. Inte samma gammla stuga som när farmor och farfar hade den inte... både bra och sorgligt.
Fredagen så jobbade papps men jag och Gerd gick en sväng i skogen och skulle plocka svamp, vi hittade knappt ingen så fokuserade på blåbären i stället! Men efter en enveten kamp med mygg, knott, blinningar, flugor och humlor så begav vi oss tillbaka. På kvällen grillade vi, det var underbart! SÅ gått och SÅ härligt att sitta där ute och äta... även om det blev kallt senare och knotten drev mig till vansinne.
Lördagen åkte vi till min pappas farbror, Uno. Har inte varit där ute i skogen på 4 år... och ALLT såg ut exakt som jag mindes! Fast de hade skaffat sig en ny katt... och lite nya höns... men ja. Allt var som det brukar, nästan.
(Uno har parkinsons och darrar lite och kan inte räta ut ryggen och Ingrid är lite sliten i armarna efter år av hårt arbete)
Vi tog en tur ner till lilla dammen och kollade, mysigt att vara tillbaka! Käns som om jag var 9 år igen och farmor och farfar väntade uppe i huset... suck... det blev en mysig men jobbig kväll med många minnen om Fållenäs och om farfar och farmor.
Kom även på att det nog var första gången jag sov i stugan utan min syster! Läskigt! Skulle jag inte vågat för några år sedan... shit vad stor jag har blivit!
Söndagen kom med en rasande fart och dags att åka tillbaka till Borås, och jobbet. Gick dock inte så bra... hamnade i Falköping och ett försenat tåg, som ledde till att jag inte skulle hinna till jobbet.... bara till att ringa pappa och be om skjuts. Och det fick jag, som tur var!
Hann till och med äta innan jobbet, lovely.

Bilder kommer snart... vill se att datorn funkar först... ja det har jag nog inte skrivit nej...
Min dator dog... för ca 2 veckor sedan. Gick inte starta.
Så lämnade in den och idag fick jag cyckla bort och hämta ut den! De fick skicka den till gbg för att byta moderkort, jisses... men som tur är finns allt kvar! Så skönt!

Nu ska jag äta en macka!
Skriver så snart jag kan

Bästehelg!

Helgen var fantastico!
Massa skratt, härligt folk, go dans och bra musik!

Jag och Justine hängde med några norrmän, fantastiskt roliga och vi kom inte i säng fören 05, jisses vilken fest!
Vi förfesta, förfesta igen på en brygga, festa på lokal, efterfesta lite varstans där en härlig go karl badade...
Och vilket tjöt om nalle puh det var, eller rättare sagt ior... KUL på hjul!

Tackar alla för helgen!
Nu ska jag plantera om alla blommor!

Grebbestad

Woho!
Grebbestad here I come!
Bokat biljetter till helgens bravader, najs najs naaaajs!

Annars är livet rätt bra..
Jobbar och jobbar, men i går tog vi en oväntad tripp till Nässjö!
Hängde med Sara och Oscar i deras stuga på kvällen, så mysigt! Och i dag har jag och Han vart en sväng på a6 innan bussen skulle ta oss tillbaka till Borran.
Det gick dock inte så smärtfritt som det brukar, eftersom bussen var 1½ timma sen... men vi kom ju hem tillslut ändå!

I morgon jobbar jag kväll, så på dagen ska jag lägga mig i en park om det är fint väder och sola och läsa tidning eller bok... ska slappa så mycket jag kan innan jag jobbar resten av veckan...

Meen nu ska jag lägga mig i soffan!

Oväder?

Vart är ovädret alla pratar om?
Läste aftonbladet om olyckor i bland annat Skara och Jönköping av allt regn och att det runt om i hela Sverige tydligen uppstod kaos av regnet och åskan, men här i Borås är det sol och varmt! Konstigt.
Jag menar, Borås är ju ändå Sveriges regnigaste stad...

Idag har jag jobbat hela dagen, och det blev en lugn dag faktiskt. Men hjälp va trött jag var när jag kom hem! Fixade i ordning lite och sedan somnade jag och sov i lite över en timma... oops.

I kväll blir det tv och städning, mamma kommer ju i morgon så måste ju piffa till det lite!
Och nu slutar Han jobba så snart kommer han hem och hjälper till... skönt för jag orkar knappt mera!



Plåster har förresten varit helmysig idag, men hon lider i värmen med sin långa päls lilla stackaren. Försöker kyla ner henne så gott det går men det är ju inte det lättaste heller... ett bad kanske?

RSS 2.0