tackar och bockar

idag såhär dagen efter så vill jag bara passa på att tacka alla för presenter, kort och gratulationer!

helt slut är jag... hehe, de sög musten ur mig på cheescakefirandet i går ;)

B-day kalas!

Efter en god natts sömn, jag somnade till Wall-E som vi började kolla på efter att ha firat Sara har vi i idag har vi firat mig, eftersom jag fyller år på tisdag... familjerna var här och vi åt god mat och efterrätt.
Fick många fina presenter!
  • två lila fluffiga kuddar
  • ett trevåningskakfat
  • plastmuggar, bestick, skålar och tallrikar
  • duk
  • servetter
  • godis
  • klänning
  • orkidé
  • pengar
  • resa

Resan är till Göteborg i morgon, han bjuder på en heldag med middag i den fina staden och vi hoppas på härligt väder! Han är för söt... vi ska fira både min födelsedag och vår årsdag :D

Sommarlördag

I går jobbade jag åt VHB på deras Naughty Nurse pub, var jättekul fram till 23.30 undefär, då jag fick avvika på grund av en sjuk huvudvärk. Det bultade i hela huvudet och på vägen hem blev jag jätteyr... inte kul.
Fick stanna flera gånger i backen upp och i hissen stannade blodet i fötterna. Fy!
Somnade sittandes i soffan med Plåstis i knät och vaknade upp igen vid 2 och la mig i sängen... huvudvärken hade avtagit lite men det bultade mig till sömns... och vilken sömn sedan... vaknade inte änns när han kom hem vid halv fyra efter att ha städat puben.

Vaknade ganska pigg i morse runt 9, han snarkade och sov som en stock... Jag tassade upp och myste med katten lite, började städa lite smått och bestämde mig för att gå och handla mat när klockan var nästan 12.
Sara ringde och vi tog sällskap till willys i solskenet! Så underbart väder ute!
När jag kom hem igen hade Han precis gått upp, synd, för jag hade tänkt väcka honom med att släppa in Plåstis... hehe.

Jag hadlade en massa till mitt lilla kalas i morgon, familjerna kommer och det ska verkligen bli kul att alla ska träffas igen! Eller ja, alla utom syskonen... alla är upptagna med annat.
Maten som serveras är brie och salami toast med en "fruktig" sallad till, efterrätt är chokladpudding med digestivebotten och vit choklad.

MUMMA

Idag står städning på schemat, och i kväll blir det b-day part för Sara! Kommer bli superkul! Vi var där i onsdags och åt tårta men idag blir det party-party!

Kalas

Idag fyller världens bästa Sara år och hon bjöd på litet tårtkalas! MYSIGT.
Kvällen avslutades med pizza... mumma.

Grattis sötnos!




Har även jobbat med projektarbetet idag... gick frammåt! Har bara diskussionen att göra i morgon sedan är vi klara.
Det måste vi... för den ska skickas in i morgon klockan 12... och handledningen är på fredag.

Påskutflykt i bilder

 

   

 

Tidsbrist

Satt och kollade igenom min almanacka för att se när man möjligtvis skulle kunna fira mig... men det finns ingen tid för det. Så i år blir det inget firande... får väl fira extra nästa år eller något.
För er som nu blir otroligt besvikna över att det inte blir festligheter så kan ni ju alltid komma på eftermiddagen/kvällen på min födelsedag och fika lite?

Något som jag även märkte i min kalender är hur fort tiden går, och hur lite tid man har.
Jag har saker varje helg fram till slutet av maj nu, och sedan börjar jag jobba och det schemat har jag inte fått ännu.
Min själ blir stressad av att inte veta... för då kan man inte planera något. Ska nog ringa och se när man kan få sitt schema.

Idag har jag varit ledig, otroligt skönt. Sovmorgon och slapp förmiddag. Gick till kåren kl 13 och fixade lite inför introduktionen i höst. Fick lite smått panik över att vi har 15 faddrar på 250 nya... inte kul.
Jag och Zeb fixade lite i rummet med, kommer bli en bra höst!

Klök.

Gårdagens grillning var mycket trevlig!
Dock blev det på engångsgrillar, och vi hade en flintastek, så vi trodde knappt att den skulle bli klar... men det blev det faktiskt! Efter ett tag...
Kvällen bjöd annars på trevliga människor, musik, goda skratt, underhållning och "efterfest" hemma hos oss med drinkar :)
Trotts, eller kanske rent av tack vara, stora problem med att få folk att förstå, blev det en rolig kväll man sent kommer glömma!

Min hosta har inte gått över, trotts den otroligt äckliga hostmedecinen jag köpt. När man tagit medecinen ska man inte dricka på ett tag eftersom den ska verka i halsen... men den smakar så sjukt äckligt att jag tror jag ska kräkas varje gång, fyfan.
Varför kan man inte göra att den smakar något fräsht, typ mint eller något? För som den är nu, tror jag faktiskt att jag häldre hostar!

Är det såhär det ska vara?

Idag är det lördag, natten bjöd inte på särskilt mycket sömn eftersom jag hostade mest hela tiden och satte slem i halsen så jag inte kunde andas, mys.
Upp på morgonen, åt en härlig frukost i soffan och gick sedan ner på stan för att handla på apoteket, målet var egentligen knalleland men eftersom apoteket inte finns där fick vi ta omvägen genom stan.

Gick på knalle lite, kollade efter plastmuggar och tallrikar men hittade inte det vi ville ha, letade efter en väst med... men det fanns typ inte.
Svängde runt innte på Harald nyborgs med, Han letade efter veke till en ny stav men får nog beställa via nätet i stället för det han letade efter fanns inte.
En snabbsväng på willys med för att inhandla det sista till dagens grillning, som snart sker i Annelundsparken, mysmys!




Som ni kanske försår av rubriken är jag inte på topphumör. Fel saker har sagts vid alldeles för fel tidpunkt och jag är inte pepp. Känns som om inget man säger eller gör passar, någonsinn. Kul.
Men men... går väl över det med.

Sjuk

Så var man sjuk igen då... kul...
Vaknade i morse med feber och världens klump i halsen.
Ringde praktiken och sa att jag kommer i eftermiddag för att hämta och lämna saker... så tråkigt att missa sista dagen! Vi som skulle till djurparken och allt!

Blev ju inget med det utan ligger här i soffan och dricker te för att öppna och lena strupen lite.

Påsken har varit jättekul, trotts allt... trodde ett tag jag skulle deppa ihop med efter en natts sömn så lättade känslorna och jag tycker att gammlamormor har det mycket bättre nu eftersom hon inte var pigg nu det sista. Hon har ju ändå levt på övertid... några år... Lördags kväll blev det påskfirande hos hans farbror och fru. Supertrevligt! Och det bestämdes att jag och han ska gå på Liseberg i sommar med hans kusin med sambo och bebis! Ser fram emot detta!

(Host paus)

Jädrans, så kom hostan med.... ögonen tårades och lungorna rosslar... mysigt.
Ska nog försöka få honom att gå till apoteket åt mig...

RIP

Valborg Nyberg
1908-03-04  -  2009-04-09

Då hade man inte en gammelmormor längre... snopet.... "glad påsk"

PÅSK

Ja då blev det påsk i år igen...
Sitter nu hemma hos pappa och Gerd, kom hit i går kväll för att mellanlanda och kolla läget i sommarstugan efter ombyggnaden idag innan vi (alldeles strax) ska ner till stationen och plocka upp honom och Plåstis.
Vi ska äta mat här i kväll med, innan vi drar vidare till nässjö för att fira påsken där!

Ska bli riktigt kul och trevligt, dock tror jag fasen att jag känner av pollen i år, aldrig gjort tidigare men det ska tydligen vara starkare än någonsinn i år så kanske... annars är det en rötten förkyldning!
Missar dock girls night out... får hoppas ta det en annan gång! Vore grymt kul.

Så vill ni mig något i påsk så ring, för internet kommer nog inte vara uppkopplat alls...




Och en annan sak har jag tänkt på... varför ska alltid jag vara den som måste besämma om något ska bli av? varför måste jag vara den eviga tjat tanten?! Nej vet ni vad, nu är det sluttjatat. Jag blir förbannad.

Söndag

Ja idag var det söndag igen, vilket betyder att det är måndag, och skolan, i morgon. Inte kuul för vi går 8.30 - 16.00 och det har vi inte gjort på länge...så det kommer kännas.

Helgen har varit fantastiskt bra!
Utgång i torsdags till x&y med föreferre hos Arnell, lovely! Fullt ös och massa vänner överallt.
Fredags var det sittning, filmsittning och jag var så kreativt utklädd till Pippi Långstrump med inflätade piprensare i håret, haha. Vi hade lite förfix här jag, han, Justine och Taggis och sedan gick vi snabbt till kåren och försökte att inte bli alltför utskrattade av de som passerade.
Lördag bjöd på underbart väder och grillning i ramnaparken med vännerna, sjukt härligt! Grillade lax gjorde jag och han kycklingspett och jag hade gjort min egen potatissallad till, eftersom jag inte gillar de man köper... Efter grillningen och lite volleyboll begav vi oss till hemmakväll och köpte gott att svulla hemma hos Sara och Oscar framför tv:n och Robbinson.

Idag har vi inte gjort någonting...
Eller jag har iof satt upp gardiner, och sorterat tvätt eftersom vi ska tvätta i morgon. Eller jag... eftersom han ska jobba.
Har även bokat biljett hem-hem på onsdag och det ska bli så skönt att komma hem och slippa allt plugg som varit nu!

Nej nu ska jag och Plåter mysa i soffan.
God natt, ses i morgon.

Solskenspromenad

Idag gick jag upp tidigt för att skriva det sista på hemtenta, skrev nämmligen om allt utan en punkt i går, men det sket sig... allt stod bara stilla och blev bara några korta rader så jag sparar det tills i morgon.
Pratat med kära syster idag om pappas 50års present och det kan nog bli riktigt bra!

Tog tag i städandet och började dammsuga och plocka undan saker, så nu är det betydligt mer ordning här hemma än vad det vart på ett tag nu!

För att fira det härliga vårvädret var jag och Justine ute på en härlig promenad i solen idag, slutade inne i stan vid glasscafét i parken, mumma! Även om jag tog den minsta mjukglassen jag någonsinn sett så satt vi där och njöt, jackan åkte av och ansiktet värmdes så skönt i solen!

I kväll blir det förferre hos Emma, en av oss, och obligatorisk torsdagsutgång till x&y... jag är inte alls på partyhumör för huvudet känns som en betongklump men efter några glas vatten här i soffan hoppas jag på att det ska släppa. Vi måste ju ut och fira solen och tentan!

RSS 2.0