Tvivlar

Detta är ett sådant inlägg som man egentligen inte borde skriva.
Jag är alldeles för arg, ledsen och besviken.
Men jag tvivlar.
På allt.
På alla.

Tvivlar.

Mammi

Sitter i mammis lägenhet och halvsover lite efter en heldag på stan.
Först gick jag till telia och försökte fixa mammas mobila bredband men det var inget de kunde göra i butiken utan man måste skicka in modemet på reparation och det kan ta flera veckor, kul.
Mötte upp mamma utanför hennes jobb och vi gick en sväng på stan och åt lunch. Sedan gick jag vidare till pappas jobb, men först ringde jag och kollade så han var där... utan att avslöja att jag var i jönköping. Kul var det och jisses vad förvånad han såg ut :)
Fick se en film på lilla Astrid när hon och pappa leker, de bygger ett torn och sedan välter Astrid det på pappa och skrattar jättemycket, underbara skitunge! Hon är en riktig Skrollan!
Efter besöket på pappas jobb gick jag tillbaka in till stan, passerade ÖB, Arken Zoo och myrornas på vägen tillbaka... tänkte även gå upp till A6, men det var så himmla kallt så jag gick hem i stället...

Inhandlat idag:
Grönt linne med nitar
Svart och vit randig kofta
Jeansskjorta
Skärp

Nu ska jag dricka te och försöka piggna till, sjukt trött idag igen.
I morgon ska nog pappa och jag ut till stugan! Ska bli kul att se all snö där ute! Pappa sa det var nästan en meter! Coolt... :D


Hjärtslaget 2010

Jepp, i lördags styrde jag kosan (tåget) mot Halmstad och min Frida!
Vi åkte en massa bil, åt god mat och våldgästade Hjärtslaget! :)
Det blev sittning, mellanfest och kårpub.

Träffade min bästa Foos med! Världens bästaste syssling... inte helt fel det där! Min lilla häfvmästare, jisses.

Missinatten var Frida uppe och spydde... och på morgonen var det min tur... hela magen var en bergochdalbana. Och illamåendet hade ingen hejd. Vi var skeptiska, för det kan inte vara alkoholen - no way!
Vi skulle hjälpa till att servera frukost, men vi fick vända när vi kommit dit för jag orkade knappt stå på benen. Frida körde hem mig och jag sov på toaletten i några timmar innan hon kom hem...

Tog tåget tillbaka på eftermiddagen och hamnade i säng strax efter nio... helt matt. Innan dess blev det dock lite alla hjärtans dags mys i soffan med min älskling och med katterna såklart :)

Efter över 13 timmars sömn så mår jag dock bättre, gött ont i magen fortfarande men annars ok. Har gått en långpromenix idag och även handlat lite nya växter - de flesta dog över jul...

I morgon ska vi nog på bio och på onsdag far jag hem till mammis! Jag har ju sportlov :) Ska bli riktigt skönt att komma hem till mamma och bli lite ompysslad. Hade även tänkt hinna med lite loppis, ikea och Josie !

Nje... om man ska borsta tanden, jag är faktiskt trött igen...

Adoption

Karlavagnen. Adoption. Del 2.

Mormor berättar om hur de hämtade mamma från barnhemmet.


Söta tant <3


God morgon

Idag vaknade vi av att Tipex öppnade dörren och smög upp i sängen, inte OK!


Snö


Morgondagens litteraturseminarium är inställt på grund av snö, jag gillar't! :D



Hysteriskt kul.

RSS 2.0