Vet inte

Vet inte om det är förkyldningen som gör att jag är så trött, ledsen och äcklad. Men så är det, och det är inte kul. Inte alls.
Känner att denna dagen inte gjort mig någon rättvisa. Men jag vet att ingen menat mig illa eller att jag är så äcklig som jag trot... även när det är svårt.

Blä på mig.


I helgen hade vi som sagt förlovningsmiddag, 13 personer var vi... fullt hus!
Men det var jätte-jättetrevligt! Synd att jag blev sjuk bara, för jag tror att det hade varit mycket bätte som jag var frisk!
Vi fick en massa bra saker i alla fall...:
- kaffebryggare
- sodastream
- ljuslykta
- två kastruller
- kattmat
- presentkort på cervera, på massa pengar!

Lyckat var det och maten var jättegod!
Så nu längtar man lite till nästa gång man får träffa alla... och Hans sida träffar vi troligtvis över allhelgona... eller farsdag.

Veckan bjuder inte direkt på någon lung och ro... så nu ska jag sova.

Inte kul.

Nej.. att ta blodprov är någon som jag inte gillar.
Trodde det skulle gå bra idag, men nej.
Skulle ta 4 rör, när tanten tagit 1 (ett) drog hon ur nålen.
Både hon och jag tittade på nålen och tittade sedan på varandra
- ojdå
- eeh
- så skulle jag inte gjort
- nej
- jag skulle ju ta 4 rör och inte 1
- precis
- jag får nog sätta en kanyl
- mhm
- så tokigt det kan bli
- mm...

Ja... så hon satte en kanyl för att få ett bättre omlopp på blodet och tog de sista tre rören... men mig liggandes förbannad på en brits.

Efter sjukan gick jag ner till stan och utnyttjade mina sista rabattkuponger på Åhlens, en har vi redan använt. Jag köpte en parfym, en tröja och Twilightfilmen! :)
Eftersom Han har jobbat i natt så blir det allt en myskväll i kväll... I morgon har vi ju tusen saker att göra så det är lika bra att ta det lugnt i kväll!
På lördag ska vi ha förlovningsmiddag! :D

Blodprov

Följ min blogg med bloglovin



Idag ska jag vara duktig.
Ska ta blodprov.

Det är inte det att jag dör och svimmar om jag gör det... jag bara skjuter upp det till sista stund så jag absolut inte har något annat val än att göra det.
Vilket är både bra och dåligt...

...för vi vill ju inte att det ska bli som sist!

OH, NO WAY!

Någon som varit inne på aftonbladet och kännt följande?
Jag vill INTE föda ett stort barn!



Annars har det varit en bra dag. Åkte till Gbg med studiegruppen och gick på 4 olika museér (är en del av kursen). Vi blev heelt slut och orkade bara gå en snabbsväng på stan innan vi for hem igen!

Nu i kväll har jag vart på FFK (FestFöreningskväll) det var kul, de spelade beerpong, skumt spel... vi underhöll oss med ett hittepå-tärningsspel :)

Jag och Helena gjorde dummheter även denna kväll, men det lär ni märka senare...

I morgon är det torsdag, är ledig men ska plugga en del och städa och fixa!

På fredag kommer syster! :D
och här får hon en låt tillägnad sig...


Migrän

aj
aj
oh
aj
bang
aj
oh
aj
aj
bang

the sound of my head.
Migrän, inte haft på länge så kommer det idag, why!?

Fredag

Nu är det fredag, och jag är ledig hela dagen, såå skönt! Ska inte göra något vettigt alls hade jag tänkt :)
I går morse (tidigt värre) lämnade Hirri och Sara oss för England, jag saknar dem, och är avundsjuk! Jag vill med åka bort! Men jag sattsar på utlandspraktik om ett år, har redan mailat lite till hon som ansvarar och det ser ljust ut :)

I går hade vi bäste-torsdagsparty! Blev dock inget X&Y eftersom vi kom två meter fram och 4 bak i kön... alla trängdes och knuffades och det var tre olika köer in, inte kul. Så några av oss gav upp och gick till Harrys, där det bara var att kliva in, ingen entré, ingen vakt de kollade inte änns leg! haha! Men men, väl där satt vi och sjöng med till musiken och åt nötter och drack gott. Jättetrevligt var det! Vill man ha en lugn torsdag ska man alltså till Harrys, fantastico!

Nu ska Han snart iväg på professorsinstalation, några killar som ska vara fanbärare, haha... har tillockmed hyrt frack pojkarna, stiligt värre!
De ska äta lunch först... funderar på att hänga med... är faktiskt lite hungrig... och kan ju passa på att ta en sväng på stan... Well, så får det bli. Nu måste jag skynda mig!

Värdelös måndag!

Har inte gjort mycket vettigt idag. Kan räkna dem på en hand faktiskt...
Kan faktiskt inte komma på något vettigt jag gjort...

Jag är trött.

Söndag

Nu har det redan hunnit bli söndag, förstår inte riktigt vart all tid tar vägen...

Vi är i alla fall i Nässjö, åkte efter skolan i fredags.
Fredagskvällen bjöd på grillning på altanen i sensommarvärmen, så skönt, och gott! Blev även lite slötittande på tv, och en tidig sänggång. Han hade ju tenta på förmiddagen så var helt slut.

Lördag blev ganska lugn, fika med hans farmor och farfar - jag gjorde en äppelpaj - och på eftermiddagen åkte vi till Jönkan och A6, vi köpte faktiskt varsinn jacka! Mycket bra! På kvällen blev det film och mys i soffan, skönt!

Och ja, nu är det söndag!
Vet inte riktigt vad vi ska göra, blir nog bara att ta det lugnt... Behövligt med en lugn helg! Har inte varit någon på länge och kommer inte att bli någon på ett tag heller!

Nu så blir det allt en kopp kaffe... kanske vaknar till lite?

Nu ni...

 

Och nej, det var inte ett hysteriskt infall.

Och ja, det finns någon mening bakom!



Mammi

Ett inlägg tillängnat mamma, mammi, mum, mor, som fått svininfluensa.
Ganska stört, eftersom vi diskuterade det innan och kom fram till att vi inte trodde på det, så har hon gått och blivit sjuk!
Men hon mår bra, det var värst förra veckan med hög feber och hosta. Hon har dock reumatism, och väldigt ont utav det nu pga flunsan... tur att hon fick en mild variant! Annars hade hon nog inte kunnat röra på fingrarna.

Ja jisses.

Overkligt.
Men är inte direkt orolig eftersom hon mår ganska bra.

I'ts over

Ja nu är introduktionen över, eller ja... den avslutades i går med ett besök på djurparken!

Det har hänt mycket, jag har lärt mig mycket och är mycket nöjd och mycket trött.
IDA vann men PED var inte långt ifrån!
Avslutningspuben i fredags var grymt kul, dock var förfesten ingen höjdare... konstig stämning på något sätt så jag rymde ett tag och när jag kom tillbaka blev det bättre. Väl på kåren var det fullt ös! Dans, dricka och tjöt. I like it!
Kl 00.00 revs tröjorna och faddrarna släpptes lös på scenen, det blev dans och det hånglades lite med, jisses. Men det är ju kul för de som gillar sånnt... hehe.
Vi drog vidare till Snack, där jag inte vart på över ett år konstaterade jag, och käkade lite fyllemat innan vi traskade hemmåt med Norrby-Nässjö gänget!

Lördagen blev det sovmorgon! Och sedan drog vi till knalleland med Norrby-Nässjö gänget och vandrade omkring. Vi bestämde även att kvällen skulle spenderas med middag i goda vänners sällskap hemma hos oss!
Potatisgratäng och ädelostsfylld kyckling, favorit i repris från Nyår! :)
Kvällen bjöd även på helium! LOVELY, tänkte lägga ut klippen för de är hysteriskt roliga... men det vet jag inte hur man gör... så det kanske kommer senare!

Idag blev det ännu längre sovmorgon! Och vi har vart på kåren, köpt våra introduktionsmärken, najs najs... Skrev ut lite grejer och fixat lite...  Köpte en bok på studentbokhandeln med, inte kul men behövligt.
Gick vidare till Ica och systemet.
Kul att köpa vodka och wisky... på en måndag.
Men hem i alla fall och fixade lite... krossade polkagris till en lite shot och så hade jag en sådan där flaska med mint i som vi fyllde upp, så det ska bli en spännande kväll på torsdag när vi ska testa!
FÖR på torsdag ska vi till Malin och Danne, dit skulle vi egentligen gått i lördags på inflyttningsfest men Malin blev sjuk... SÅÅ nu ska vi dit på torsdag innan det blir premiärutgång på X&Y!!

Wellwell... våra inneboenden är tillbaka så hela lägenheten är full igen, käns bra! Kommer allt bli tomt när de lämnar oss... fast ändå skönt! ;)

Idag bestämde vi oss även för att åka till Nässjö över helgen! Jag minns inte änns när jag var där senast! Galet... Så nu ska vi i alla fall åka dit och ha det gött en helg, ta det lugnt mest tror jag... Får se vad som händer! Är ju ungdomsmöte i Bankeryd på lördags kvällen så blir kanske att svänga förbi där med!

Vi har även funderat på förlovningspresenter... men inte kommit fram till så mycket, så har någon en idé är det välkommet :)

Kollar btw på Roast på Berns, roligt roligt. Men jag gillar inte Mede, hon är verkligen inte rolig... men men.

Nu ska vi kolla slutet sedan blir det väll att sova.
Ingen skola i morgon men ska allt försöka fixa med portfolion och läsa lite till första litteraturseminariet!

RSS 2.0