Geo! Ska testa på det där med geocaching.....

Geo! Ska testa på det där med geocaching... Insåg att jag faktiskt har gps i mobilen, ska dock ringa och kolla hur det funkar och vad det kostar... Kul!


LYCKA

På fredag ska jag träffa mina kvinnor!



Ni är bäst!

Almanacka

 

Jag vill ha!


Hårpanik.

Mohawk
Undercut
Snagg
Dreads
Page

GAAAAH.

Nya skor

Skofyndat lite :)

 


Kärlek.

Vi är snyggast

Den här stunden, är du och jag. Och vår kärlek, här just i dag
Jag vill älska, jag vill älska dig, i all evighet

Här bredvid dig, lovar jag dig. Evig trohet, inget kan skilja oss
Vi ska dela, glädje och sorg, i all evighet

Du är den som får mig att bli hel
och himlens alla stjärnor lyser upp vår väg
Vår kärlek den har vuxit mer och mer. Så ta min hand - vi har varann

Den här stunden, är bara vår. Den här stunden, i kärlekens spår
Jag vill va' med dig, hela mitt liv, i all evighet

Du är den som får mig att bli hel
och himlens alla stjärnor lyser upp vår väg
Vår kärlek den har vuxit mer och mer. Så ta min hand - vi har varann

Vi är här nu, här du och jag. Våra löften, vi säger idag
Hör dom orden, jag vill älska dig, i all evighet

Fräknar och myggbett - jag tror det är sommar!

Har haft en underbar helg med pappa och Gerd i stugan!

Åkte dit i torsdags, solen sprack igenom molnen när jag steg av tåget, pappa hämtade mig på perrongen och vi åkte ut till stugan på en gång! Väl ute fick jag i mig lite mellanmål, sedan blev det mätning och funderingar inför helgens projekt :) Dagen avslutades med en härlig grillning och mys på altanen.

Fredag och vi satte igång med att gräva ordentligt. Ett soldäck skulle byggas. Pappa plockade fram jordfräsen och körde fram och till baka för att gräva loss tuvorna. Pappa grävde och jag tog emot lass efter lass med jord för att jämna ut lite i slänten... God mat även denna dag, och en tur i skogen, där vi hittade ett litet fallet hus som vi aldrig sett förut och kollade in kolmilorna. De ha nämmligen galldrat ordentligt i skogen så man ser mycket som man inte sett innan, och de träden vi ville de skulle sågat ner fick de inte för de stod i gammla kolmilor, som vi aldrig har hört talas om att de fanns... men de fanns, och körde kol till smedjan i Ryfors. Jag hann även med att måla lite på huset... jisses, det var en lång dag...

Lördag och vi fortsatte med grävandet!
Vi skulle även handla mat... och hamnade på en brädgård så pappa köpte virke till själva konstruktionen och det skulle bli hemmkört på eftermiddagen... in till Mullsjö och handla, ryfors godislager fick sig ett besök :)
Hem for vi igen och fortsatte gräva, haha... Solen kom och pauserna fick bli allt oftare!
Syster och "bror" kom från stan och de fick att ta och gräva de med. Jag åkte och hämtadet Martin på tåget på eftermiddagen och han fick allt fatt på en spade han med. Så grävandet blev klart. Och konstruktionens långa balkar sattes på plats. Dörrarna slipades och målades och soldäcket passades in och mättes åt alla håll. Produktiv dag!

Söndag och det var inget kul väder ute... jag och Martin höll oss mest inne, men pappa och Gerd var ute och börja skruva balkar. Vi plockade ihop våra saker och tog tåget vid 12. Tog ett tag att ta sig hem eftersom tåget var lite sent, men det gick bara bra. Nu sitter vi här i varsin soffa, har precis ätit tacopaj och är väldigt trötta efter maten.

En mycket bra helg, med fler fräknar på näsan och årets första myggbett! (som kliar så in i...!)

Knaskatter

Det har hänt förut, men vi blir lika förvånade varje gång vi sitter i vardagsrummet och hör att katterna leker på toaletten, och det plötsligt spolar i toastolen...

KNASKATTER!

Sötkatter :)


Lite bilder från mötet med Dexter


Han gillade tant Emma mest! :P

Tokstora ögon

Sötis!


Sömnlöst

Någon konstig förkyldning som gör att det kryper i hela kroppen, sov ca 3 timmar i natt... ingen skola för mig idag!
Mådde riktigt illa i morse när det var dags att gå upp, usch.
Somnade i alla fall igen vid strax efter 7 och sov till nästan 10.30, inte mycket men får vara glad för det lilla.

Jag har alltså spenderat dagen i soffan. Försökt att hålla mig vaken för att få sova i natt...
I morgon har jag tänkt kunna gå till skolan i alla fall, och jobba med! :)

På torsdag ska jag till pappa och Gerd i stugan! Ska måla lillstugan så den blir lika fin som storstugan, ska bli kul att se våren där ute, sist jag var där var det ju en meter snö, hihi. Martin kommer med ut, fast på lördag, han har tenta... så på kvällen ska vi grilla och fira våra födelsedagar. Ska bli trevligt!
Nej, nu ska jag allt borsta tänderna och sova, sååå trött!


Så här ser det ut nattetid i Borås...



Gräsänka dag 3

Och så kom han äntligen hem! :)
Hann dock med en hel den innan dess, eftersom han inte kom hem fören kl 20.

Blev en långpromenad, 2 timmar lång... fick lite ont i knät men inget som stannade kvar som tur var! Mötte upp Sara och Helen och gick iväg till brasseriet för uppladdning och gratis mat, och gick vidare till arenan. Fotboll på schemat alltså, Norrby - Torslanda.
2-0 i första perioden, och det räckte för oss, var svinkallt så vi traskade hem i stället :)
Kollade dock reslutatet och det blev 4-1 om jag inte minns fel! Bra gjort Norrby!

Gräsänka dag 2

Ja, som jag förutspådde igår skulle jag ha engergi så det räckte och blev över idag! Vaknade aaaningen tidigare, runt 8.30, och gick ett varv runt ramna innan det blev frukost.
Efter frukost så fixade jag lite hemma, tog lite bilder på sådan som skulle upp på blocket...
Tog på mig regnstället och begav mig till willys för att handla mat med, och pantade en massa flaskor. Irriterade mig på att pantmaskinen inte ville ta alla flaskor, bytta maskin och där gick det bara bra... skummt det där.
Handladet tog ett tag, för jag glömde handlalappen hemma... fick med mig allt utan köttfärs, inte illa! :)

Efter handlandet vart jag kall och blöt och äcklig. Så tog en dusch, en lång dusch! ca 45 minuter... måste vara ett av mina rekord! Skönt var det i alla fall! Blev pigg och glad efter.
Ställde mig då och lagade lite mat, gottigott. Blev dock avbruten av Tipex hela tiden som lekte vid mina fötter, inte så smidigt...

Tog det lugnt resten av eftermiddagen, vattnade, plockade undan...

Sedan kom Lisa! :)
Vi drack kaffe och åt skagenmacka, mummsimumms! Pratade en massa om familjer och vänner och tittade på kort, trevligt värre! Jag följde henne till stan, ica, bussen och sedan gick jag hemmåt igen.

Nu sitter jag och funderar på nästa helg, vill nog med pappa c.o ut till stugan, men Han va inte så sugen... massa plugg att göra... så får se om han kommer med eller inte. Två helger i rad utan varandra går ju inte!

Nej, sitter här med en skål vindruvor och en skål med godiset från i går och kan inte bestämma mig för vad jag ska ta utav... illa! :P

Blir nog sängen och en film snart.
I morgon blir det kanske gratisfotboll och en sväng till knalleballe med!
Ska äntligen köpa SKOOOOR! Hurra!

Gräsänka dag 1

Ja, idag fick jag vakna alldeles ensam.
Eller ja... med båda katterna och datorn i sängen... och sov alldeles för länge! Kl 10.43 slog jag upp mina blå. Men måste behövt det för jag är rackarns så pigg och effektiv idag!

Morgonpromenad runt halva stan och in på skolan och hämtade ut lite böcker och grejer... sedan hem och äta frukost.
Efter frukost blev det att skriva färdigt mitt och Justines PM (jag hade glömt ett avsnitt, woops). Sammanställa frågeställningar till redovisningen på måndag och kolla runt på hemliga saker på nätet.
Nu sitter jag åter igen i soffan, efter att ha lagat en "detta blir nog gott tillsammans"-lasange som nu står och göttar sig i ugnen!
Efter maten lite pysslande så ska jag ta några varv runt ramna, köpa godis för kvällens film och hämta ut två paket på gunnars! ÄNTLIGEN har det jag beställde från HM kommit, är ju bara... hum... snart 4 veckor sedan!
Nu kom jag på att jag ska köpa avokado och tomater med... det blir kvällsmaten för dagen :)

Ganska tomt här hemma utan Honom.
Men jag får en massa gjort, och saknar honom till tusen - vilket är bra för då tror jag man uppskattar att vara tillsammans mer...

Liten prins

Idag har jag myst och snuffat på en liten 10 dagar gammal prins, mitt hjärta smälte!
<3

Bad hairday

Funderar på att klippa av mig håret, men vill låte det växa... men det är slitet och innpackning hjälper inte.

Vill dock inte ha affro.

Önskar jag hade rakt hår så man kunde ha någon najs frisyr i alla fall... men nej. Suck.

Idag har jag ändå vart duktig! Yoga i morse med Helena, as gött var det men fick lite ont i min stackars tå! Sedan gick jag och handlade mig lite frukost innan jag begav mig till skolan för plugg. Sedan blev det även jobb och lunch med Helena, mera jobb och tvätt i kväll. Ganska produktiv dag.
I morgon blir det morgonpromenad, jobb på kåren och skriva klart de sista ändringarna på mitt och Justines PM, gött! Känns som om utbildningen närmar sig slutet... galet! :D
Nej om man ska sova kanske...

Wooho! All in!

Torsdag-söndag, party all night lång!
Tack alla underbara för att ni ville fira mig i torsdags :) hade jättekul och fick en massa roliga presenter! Även en superkul utgång på XY, och lite chawarma på vägen hem, gynnande!

Fredags blev det grillning uppe på kypegården, vädret var dock inte det roligaste... Kul folk dock!

Lördags var det FFF, ska inte skriva här hur mycket alkohol som min arma kropp fick i sig, men är jag bakis? NEJ, så jäla gött! :D Hade sjukt kul, inte för att vi vann eller något, men vi var bäst ändå!

Idag (söndag) far vi hem till svärisarna och firade både mig och Honom med ett stort grillkalas, mumma! Hela tjocka familjerna, minus pappa och Gerd som hade magsjuka.


Vad jag fått:
pengar
godis
märken
vin
jäger
blommor
glasskål
berlocker
sjal
resväska
te
pennor
papper
spel
nyckelring
glas
bordstabletter som man sätter i kort i
ljusstake
klocka
väska
bok
låda för mina pysselsaker

Sjukt mycket saker, sjukt tacksam för allt!

RSS 2.0