Söndag igen!

Ja jisses nu har det blivit söndag igen...
I går var det fest hos Sara och Helen, det var jättetrevligt och vi gick ut på både Vimmel och Puls!

Kallt som fan var det och vi halkade fram genom staden... men det var kul!

Idag åt vi våfflor till frukost, Andy sov här i natt, och vi kollade på film på förmiddagen och helt plötsligt har nu klockan blivit 16.
Men jag har faktiskt hunnit läsa lite med, har ju litteraturseminarium på onsdag...



Funderar på om jag ska rensa min dator lite, kanske göra en återställning... men det är så jobbigt för alla inställningar och allt försvinner ju. Och Han tror ändå inte det kommer göra min dator bättre ändå... Hoppet är helt ute för den, blir att börja kolla på en ny snart. Någon som har något tips?

Dagens mat

Ingredienser

4 port

300 g pasta
150 g rökt skinka eller kalkon
3 dl tomatsås på burk
2 1/2 dl Kelda sås Simply Cheese
1 dl Arla Köket riven ost mager

Gör så här

Sätt ugnen på 250°. Koka pastan. Skär skinkan i strimlor. Låt pastan rinna av och blanda ner tomatsås, ostsås och skinka. Lägg det i smorda ugnssäkra portionsformar eller i en stor smord form. Strö över osten. Gratinera i övre delen av ugnen ca 10 min. Servera med sallad.



Från Arla

Duktig!

Jag är duktig!
Har fixat alla kompletteringar och/eller uppgifter och nu är ALLT jag gjort hittills godkänt!

LOVE IT

Jag håller även på med sömnad och pyssel här hemna, mys är det.
I går var det uddasittning och kår efter det, snajs! Men det blev lite mycket av det goda tror jag ;)

Idag äre fest!

Kär

Idag är jag alldeles kär.
Han har legat i soffan brevid mig och sovit i två timmar nästsan, pluttis...

Älskar dig.


Garderobsrensning

Japp, idag gar jag rensat lite i min garderob, eller ja... det började med att jag skulle ta ut en tröja och alla andra följde med...
Så nu har jag fått ordning och reda på allt :)

Någon som ställer på en klädbytarkväll?

Hemma idag från skolan, men gick på engelskan i kväll. Det kommer nog bli rikigt kul!
I morgon hade jag dock tänkt bege mig till skolan... vill inte missa mer nu! Men får se hur jag känner mig.

PUSSHEJ.

Måndag i soffan

Var lite snorig och dann efter introduktionen, det går över tänkte jag...

...där hade jag fel...

Snor, svullen hals och feber (och när jag har feber spyr jag...)

En mysdag i soffan med andra ord. Inte ok. Vill va pigg och kry! Jag ska ju börja träna på friskis med Helena denna veckan! :(




jag har föresten -2 kg och -2 cm sedan innan jul (för under jul ville jag inte mäta...)

Introduktion vt10

Ja veckan har vart fylld av introduktion, har inte tagit några egna bilder tyvärr, men här kommer några som jag ärligt stuligt via facebook ;)





Återblicka...

Jag tar mig tid att återblicka till vår underbara förlovningsresa till Tunisien!

Första resedagen bestod egentligen bara av resa och väntan. Framme på hotellet var vi i alla fall vid 03... och GUD så trötta vi var!
Andra dagen åkte vi in till staden Sousse, där var det infomöte och den övergick i rundvandrig, roligt var det men OJ vad det blåste uppe i tornet vi vandrade upp i och vi trodde vi skulle bli rånade inne på Medinan (gamla staden). Vi åt lunch i vår lilla hamnstad Port El Kantaoui. Vi orienterade oss och styrde stegen mot affären och vatten och frukt inhandlades. Det blev en lång eftermiddagslur denna dag...
Dag tre bjöd på mer promenader och mer frukt, även lite smile-kex :) sola och bada på hotellet och Crepes!
Dag fyra blev även den en lång dag, vår utflykt till Sahara stod på schemat! på resan hann vi med; Amfiteatern i El Jem, fika, Matmata bergen där de spelade in delar av star wars, en berberfamilj som bor i grottor - de har tv men inte rinnande vatten, mat på en restaurant insprängd i bergen, ridning på dromedarer i solnedgången i det fantastiska Sahara, supergod buffé, sova, tidig uppgång för att hinna till en saltsjö vid namn Djävulens badkar, landcruisers, atlasbergen, panoramaview, besök i en liten by med en varm naturkälla, lunch, sista stoppet i den heliga staden Kirouan där vi kollade in en Moské och shoppade i en sovenirbutik, hem till hotellet igen. Ja, kära vänner, det var en mastodontresa men det var sjukt värt!
Dag sex blev det återigen sovmorgon och på förmiddagen tog vi det bara lugnt och låg vid poolen... Vi tog vansinnestaxi in till Sousse för att kolla in Medinan men det var varmt och väldigt mycket folk så det blev bara en kort tur... Kvällen tillbringades på hotellet med picknik i sängen, hehe.
Den sjunde dagen började även den med poolen. För att mysa til det ordentligt sista dagen gick vi runt och kollade in vin och godisutbudet, och nej kära vänner, det var inget att ha... men lite choklad blev det... som smakade kakao och papper, och ett riktigt surt vin... På kvällen åt vi god mat på en mysig restaurant vid den spelande fontänen som var en del av centrum i Port El Kantaoui.
Sista dagen bestod av häng på balkongen, packande av väskor och lunch på pizzerian. Utcheck, transfer till flygplatser, väntan och uppshoppande av de sista pengarna... eftersom Tunisien har stängd valuta får man inte ta med pengar ut ur landet. Och så mer väntan, väntan och väntan... Flyget var sent men landade tidigt i Sverige, men det gjorde inte så mycket :P
Overkligt men all snö och kylan... trodde seriöst lungorna skulle kollapsa, men det gick bra tillslut!

En otroligt bra resa! Vi är såå nöjda!



Tillbaka hemma i Sverige, Borås.

JAPP i går kväll kom vi hem till vår lägenhet igen och jag säger bara en sak (för jag har massor att göra och hinner/orkar inte blogga om redsan nu)


JAG FRYSER! DET ÄR SÅÅÅÅÅ KALLT!

Årets första...

Tack för en toppen gårdag! Maten var fantastisk, likaså sällskapet!

För er jag inte sagt det till ännu, så:

GOTT NYTT ÅR!


Nu ska jag kolla igenom packningen för snart bär det av till TUNISIEN i en vecka med min älskling!

RSS 2.0