Panik och kaosdag med mysigt inslag

För att först lite kort besvara lite folks frågor så är Plåster cirka 15 veckor och en blandning mellan norsk skogskatt och bondkatt... och världens sötaste fisunge!

Usch va seg jag är idag... började med studiegrupp i kaos. Fick panik ett tag men det ordnade upp sig.

Efter skolan blev det att åka upp till sjukhuset och ta massa prover... Fick vänta i 45 minuter innan det var min tur, men tillslut var det dags! Och när tanten tagit de tre första rören frågade hon om jag var fastande för det skulle man visst vara när man tog det där... men det sa inte min läkare någonting om och det stod inte på remissen heller, så hur skulle jag kunna veta det?! Jag ifrågasatte lite och tanten blev störtsur.

Efteråt vart jag hungrig och helt slut, ringde Honom och vi möttes för lunch på viskan (csn trillade ju in idag)! Vi tog kycklingtallrik båda två - sååå gott är det! Blev lite efterrätt med, Han tog budapestbakelse och jag kärleksmums och kaffe. Inte illa alls!
Så gick vi en sväng på stan... köpte en present till Anders och hämtade lite broshyrer (hur tusan stavas det?!) på cervera och duka för vi har bestämt oss för att samla på en glas sort eller hur man nu ska säga...
Han hittade en sort han gillade, jag en annan... så nu vet vi inte hur vi ska göra!

Väl hemma kom plåster och myste med mig och nu sitter hon bakom min dator och kikar på mig över skärmen, knäppkisse.... vi ska nog ta och busa nu.

Plåster



Här är hon vårt älskade monster!

Ny design

Yepp som ni ser har det kommit upp en ny design här på bloggen...
Tack Alexandra för hjälpen!

Söndag

Ojoj vilken fest det blev i går, folk överallt! Kom från Nässjö, Linköping, Jönköping, Bankeryd... you name it, LOVELY! Lite trångt bara...
Men kul hade vi! Eller jag i alla fall...

Nu är det äkta söndag.
Efter att alla utan Alexandra och Jonas åkt hem idag gick vi en sväng till knalleland, köpte med oss fika hem (blåbärspaj och vanlijsås - mumma!) innan de skulle sätta sig på bussen tillbaka till Jönkan.

Han ligger och sover i soffan med Plåster på ryggen, ja katten då alltså... Och jag sitter här vid datorn och äter After Eight och har sökt lite jobb... Hoppas verkligen jag får något... och gärna snart så man inte behöver oroa sig! Jobbigast är att jag inte riktigt vet vart jag ska söka. Ska jag söka här i Borran, eller i Jönkan, eller kanske i Nässjö? Och där kommer vi även in på vad "hem" egentligen är nu...
Jaja, diskussionen och tankegången kan bli oändligt lång så tänker inte fundera mer på det just nu utan ska nog ta att lägga mig i sängen och läsa lite bok. Hade tänkt kolla mello men är verkligen inte sugen! Fast det börjar ju inte ännu heller så...

Ska kanske ringa papput också... kan ju vara trevligt, men orkar inte nu.

Nej... läsa känns för duktigt (har redan läst, och läste då ut boken, idag). TV får det bli. Tacka vet jag Disney Chanel, det och sömn och vatten räddade mig från värre magsjuka tror jag!

Puss och tack alla för i går!

Magsjuka

HURRA!
Jag har magsjuka, så himmla kul... not.

Alla hjärtans dag

I går firade jag min första alla hjärtans dag tillsammans med Marty! LOVELY.

Dagen började med att mamma väckte mig tidigt (9.15) och sedan gick vi till torget och mötte mormor och fikade med henne på immanuelskyrkans café, gottgott. Sedan blev det en sväng på stan och sedan hem och göra lunch. Då anslöt även Han och vi åt lite snabbt innan vi gick och bowlade!
Mamma vann överlägset men hon har ju faktiskt spelat bowlning i tre år som sitt "elevens val". Jag kom i alla fall tvåa, tur det, annars hade jag blivit sur! hihi

Efter bolingen begav vi oss till a6 en snabbis och sedan ut på ett av våra bästa och impulsrikaste äventyr på länge.
Vi åkte nämligen och köpte en liten kattunge.
En röd och vit norsk skogskatt/bondkatt.
Hon fick namnet Plåster av oss och hon är så söt! Så liten men spinner jättehögt!
I bilen till Nässjö så sov hon i mitt knä men väl här var hon bara rädd för allting... lilla stackaren.
Hon är fortfarande lite skeptisk men spinner en massa när man leker med henne och i natt sov hon på min mage!

Har verkligen saknat att ha katt så nu känns det så underbart!
Kommer bli lite kämpigt, men det är det helt klart värt!

Lite presenter blev det med, jag gav Honom en ring och några dvd filmer och jag gick matchande underkläder, jättefina och i helt rätt storlek, det gjorde Han bra!

Nej, nu längtar jag efter pizzan jag blivit lovad, inget slår pizza när man är här nere i Nässjö!

Onsdag.

I dag är det onsdag, igen...
Tiden går fort men långsamt när det är så mycket i skolan som det är nu... känner inte riktigt att jag orkar. Har ju råkat bli sjuk igen med, huvudet värker, magen med, och halsen också. Inte kul, inte kuuuul.

Fredag blir det hem till mammsen, mys! Vi ska till Rosenlundsbadet och in på relaxen på fredagskvällen och på lördagen ska vi bowla med Han!

Sedan ska Han och jag ut på äventyr men mer om detta kommer...!

Åt nyss, så nu mår jag jätte illa.
Kanske ska testa att dricka ett glas vatten?

Nej, det orkar jag inte.

Vart på apoteket måndag, tisdag och idag... och idag var första gången det var lyckat, wonderful! Inte så lätt att samordna läkarens ord med vad som händer på apoteket alltid, men nu är det fixat.
Och om två veckor ska jag ta massa nya blodprov, är faktiskt rätt nervös! Hoppas verkligen de är bra fortfarande... annars kommer en gråtande blogginlägg här kan jag lova.
På tal om blogginlägg... folk skriver så konstiga bloggar! Vem vill lägga ut hela sitt liv på en blogg, som hur många människor som hällst kan läsa?
Jag skriver mycket, men långt ifrån allt... men endel verkar skriva om hela sitt liv, blottar allt för alla... galet.
Läser just nu en blogg om en tjej som är 19 år och ska föda sitt tredje barn, intressant men jag förstår inte hur hon tänker.... "socialen och alla myndigheter är så dumma mot mig som inte ger mig mer bidrag" och "bara för att jag röker och dricker betyder inte det att mina barn blir lidande" och "nu är mina pengar snart slut igen"... NO SHIT SHERLOCK! Du kan inte spendera pengar som du gör, du lever inget hollywood liv! Vakna och kom tillbaka till verkligheten... tre barn, en hund och köper kläder varje dag... inte smart!
Oj, så upprörd jag blev här... men det är inte OK att röka och dricka när man är gravid... verkligen inte.

På tal om gravid så drömde jag i natt att min pappa fick barn... stört.

Nej, alvarligt talat (skrivet) nu ska jag gå och lägga mig i soffan en stund innan sängen kallar.



God natt kära vänner och läsare, ta hand om er och tänk för tjyven på vad ni skriver i era bloggar!

Lördag

Fredagen bjöd på slapp, pizza och filmkväll, love it!

Idag var det till att ställa klockan och upp och fixa iordning lite, pappa och Gerd var nämmligen inbjudna på fika när de åkte från Göteborg...
Lilla Astrid såg ut som en brottare på bilderna, men operationen var mycket lyckad! SKÖNT

Vi fikade och pappa fixade elementet i klädkammaren.

Nu har jag precis sorterat alla papper på Hans skrivbord så han går igenom dem och sätter dem i pärmen eller slänger det han inte ska ha, ni anar inte hur det såg ut...
Men nu vart han klar, inte för att han satte in något i pärmen men ändå... så nu ska vi spela tv-spel och äta kex.

I kväll blir det födelsedagsfest för Taggisen, roligt!!

Bästebrudar!

Idag har vi bästebrudar åkt skridskor på Ramnasjön! MYS!
Eller man skulle kunna säga att Justine åkte skridskor, och jag med lite... och Denise en pyttesväng.

Men korvgrillning och tjöt blev det, mycket trevligt!
Testade även på utegymmet lite, men Denise förstörde allt med sitt "sexuella beteende" ;)



Idag har även varit en sjukt konstig dag. Jag har verkligen inte varit hungrig på hela dagen... Han tvingade i mig mat innan för att jag inte äntit sedan grillningen... suck.
Hatar när man bara äter för att man måste och inte för att det är gott.

Har hunnit med att plugga lite, och gå på Depommöte.

Och spöade Honom i Worms, galet vilket kul spel det är ibland...

RSS 2.0