Glösögon - follow up!

Blir glasögonen på bild 1 och 2.
Köp två betala för ett, jag gillart!

Så om 2-3 veckor kommer det bild igen när jag fått hem dem och de sitter som de ska, och det inte är någon konstig klisterlapp på ;)

Jag var hemma hos Helena i går och bakade cheescake till jobbet idag, supergod men det tog lång tid! Och vi ska inte tala om hur många kalorier det var i den! :P
Och i helgen ska vi kanske ut till stallet och provrida! Jag är inte rädd, ännu, mest förväntansfull och nervös!


Glasögonorm

Har äntligen tagit tag i mitt liv och gått till optikern.
Sämre syn på vänster, bättre på höger... inte konstigt att jag ofta fått huvudvärk när glasögonen inte änns stämmer!

Så nu är det dags att välja - HJÄLP!






Glad midsommar!

Önskar er alla en glad midsommar!

Uppdatering!

Här händer det sjukt mycket saker!

Vi fick lägenheten! Är så lycklig! Den 13 augusti får vi nycklarna och den 21 flyttar vi! Galet! Allt gick så fort och känns helt fantastiskt! Det är alltså en 3a, lite mindre än den vi har nu. Allt ska renoveras så den kommer verkligen bli våran egen! Ligger på andra våning och har balkong i söderläge, utanför balkongen ligger två tennisbanor och grönområdr, mysigt! Tror katterna kommer älska det!

Jag jobbar och står i, mycket har löst sig och mycket krånglar... men det är jättekul och ibland känns allt så overkligt bra i livet.

Han jobbar natt, så nu har vi inte sett varandra i ögonen och pratat på 26 timmar, eftersom jag var ute med jobbet i går på personaldag och spelade minigolf och åt god mat. Kom hem efter att han gått till jobbet.

Om vecka åker jag och fina vänner till Gotland, heelt sjukt gött ska det bli! Hämtade ut biljetterna i går, pirr i magen av längtan!

Om 204 dagar tar jag examen! Vi bästebrudar håller på att bestämma en examensresa till hösten och har omröstning nu vart vi ska åka :) Jag röstade på en weekend till Barcelona, andra förslagen var kryssning och Rom. Ska bli så kul! Vi har varit ett gött gäng som hållt ihop från början, kommer bli tårar vid examen kan jag redan nu säga!

En annan stor sak som hänt berättar jag mer om senare :)

Åh, detta kommer bli en underbar sommar!


Nu ska jag försöka ta mig ur fosterställningen och in i duschen, helt sjuk mensverk, brukar ha ont men herregud! Ska förhoppningsvis luncha med massa vänner, men får se om jag kan gå någon stans...

Dags för flytt?

Idag har vi kollat på en trea på Göta, supermysig och vi får renovera hela om vi vill... och det vill vi, för det är inte omtapetserat sedan 1990, hihi. Vi var även och pratade med bo-värden som gav oss klartecken på att vi fick göra om...

MEN.. det verkar som om flera kan bli erbjudna samma lägenhet, tacka ja och sedan väljs de som får skriva kontrakt. Det är ju helt sjukt! Bovärden sa att det inte var så, men vad man förstår av hemsidan är det så. Vi som är inställda på att vi får den nu! Ska ringa till kontoret i morgon och höra med dem, men vi håller alla tummar!

Nu sova.
I morgon jobb och sedan hem till älskade mamma!

Woow!

Lycklig tjej!
Idag har jag gjort något sjuukt häftigt!
Handlat av glassbilen, för första gången i mitt liv... säger bara en sak;
-Woow!

Överintelligent katt...

Ibland blir jag så trött på Tipex att jag tror jag dör...

... idag har han lärt sig att öppna lådorna på våra nattduksbord.
Suck.

Så nu kan han alltså:
  • Kom, sitt, stå...
  • Öppna dörrar
  • Spola på toaletten
  • Öppna lådorna på nattduksborden

Vad blir nästa?

Ett hostande Plåster...

I går var det dags för tack & hej, en middag för ny och gamla kårstyrelsemedlemmar och aktivt sammarbetande. Man tackar för det gångna året och välkomnar det nya.
Mycket trevligt och maten var god! Var hemma rätt sent... ;)

Idag stannade jag hemma från jobbet, jobbade extra timmar i går och ska jobba ganska mycket nästa vecka, så tänkte ta det lugnt här hemma. Och tur var nog det, för lilla Plåster har gått och blivit sjuk verkar det som, hon hostar och innan kräktes hon... Så nu ligger hon här hos mig insvept i en handduk och sover, lilla gumman, matte blir orolig! Går det inte över under dagen så ringer jag veterinären i morgon!
Tipex däremot verkar inte särskilt dålig, men han verkar märka att Plåster inte mår bra, för han följer henne överallt. De är söta de där små liven... vad skulle jag ta mig till utan dem?
Jag är verkligen en djur-människa, kan inte tänka mig ett liv utan djur! Han är dock inte lika imponerad men katterna älskar han i alla fall... hoppas på att det blir hund, får, höns och hästar med i vår familj... men inte just nu. Eller en hund skulle ju inte vara fel...

Nu fick hon en host-attack igen... stackars liten!

Lilla Plåster


Wiie - bästa buset!

 

Love it!


Bus

Idag har jag ställt till med ordentligt bus, resultatet kommer senare i veckan...

... det gör även skatteåterbäringen! Prisa Gud!






Saknar redan mina bästebrudar, hoppas vi kan ses något i sommar!



Nedräkning ;)

Idag är det 222 dagar till examen!
Hurra!

Underbar helg!

Otroligt bra helg!
Grillnign med Sandra, Ninni, Lisa och Helena på balkongen i fredags! Supergott var det och den numer obilgatoriska vattenmelonen var underbar svalka! Är riktigt nöjd över möblerna, men det blev lite trångt... Marty skulle jobbat, trodde han, men insåg att det var fel dag när han var på väg mot jobbet, så han kom hem och festade med oss brudar i stället! Mycket mysigt men kanske några shots för mycket för jäklar sicket hålligång det blev! Hade sjukt kul med brudarna och kåren var ovanligt bra :)

Lördagen var det tänkt att jag och Helena skulle ta en tur på knalleland och på djurparken, men hon vart för bakis för att vistas bland folk. Så jag vandrade upp på fjället, lyckades hitta ett ica och köpte vattenmelon och jordgubbar. Vandrade sedan hem till Helena och vi tog med filtar och tidningar och la oss ute i solen! Helt klart värt att skippa knalleland för att lapa sol! Kom även en lustig kille, som efter att ha fått förbi två gånger stannade och sa att det såg oförsämt gött ut. En kvart senare kom han ut och la sig på gräset han med, några meter från oss, iklädd shorts och strupor, haha. Festlig kille!
Kvällen tillbringade jag hemma i soffan, för Martin skulle jobba natt lördag och söndag, inte fredag och söndag... Det blev en halv film och mycket konstiga drömmar i soffan!

Idag (söndag) gick jag upp ungefär när Han gick och la sig, jag var pigg och glad och ville ut i solen! Satt på balkongen insvept i en filt och åt frukost, sedan bäddade jag ner mig i soffan och såg slutet av gårdagens film. Sedan vaknade Helena till liv uppe på fjället och vi bestämde knalleland och djurparken idag i stället :)
Så efter en snabb dusch och lite fix hemma drog jag ut för att möta upp henne. Det blev en ganska snabb tur på knalle, inhandlade en ny kalender och en vattenflaska med kylklamp i, åt en sjukt taskig lunch som smakade salt och vatten och gick ganska snabbt vidare mot djurparken!
Där blev det glass och spaning på alla djuren! Mycket trevligt!
Jellonkort är det ända rätta! :) Bara att "blippa" och gå rätt in, smidigt!

Kvällen spenderas med att fylla i kalendern, dricka massa vatten (eftersom jag visst drack för lite idag) och vara trött men rastlös...

En dag i solen

Underbar brygga i underbar sol med underbart sällskap!
Fräknar och bikinilinje, jo jag tackar!

Nu är det faktiskt sommar på rikigt!

Framtid

Framtiden har fått sig en törn, jag vet inte om det är bra eller dåligt...

Underbar dag!

Har haft en jättebra dag idag!
Började med två timmars jobb på kåren, picknick med Alexandra i stadsparken med bullar och jordgubbar i solen!
Gick hem och hämtade Marty, det var dags, efter ett och ett halvt år i Borås, för hans första djurparksbesök! Vädret var ju helt perfekt, så vi stack iväg på våra cyklar, förväntansfulla som små barn :)

Alla djur var ute i parken så nu har vi pricka av en lång lista! hihi
På vägen hem blev det ett stopp för att handla mat till kvällen... men det blev lite mer än så, haha. Ett bord och två stolar till balkongen blev det inhandlat och även liten uppdatering på köksprylar.

Så i kväll kom Sofia över och vi invigde utemöblerna och grillade gott! Köpte även vattenmelon, sååå gott! Nu är det sommar på riktigt! Vi spelade även spel och tittade på film, riktig myskväll.


Bilder från dagen



RSS 2.0