Lite schelten!

Något sliten tjej efter en jävligt intensiv magsjuka...
Kom som magknip under natten torsdag/fredag, mådde bra fredag kväll så hängde på kåren, började få ont i huvudet och må illa så åkte hem... somnade... vaknade och mådde sjukt illa.

Så mellan kl 4 och 8 spydde jag 8 gånger... alltså ca två gånger i timman... fortsatte vid 9, 12, 15.... suck! trodde aldrig det skulle sluta!

Har inte vägt mig på ett tag... men sedan jag vägde mig sist, och vägde mig i morse... har jag gått ner 5 kilo, tror att magsjukan hjälpte till lite dock ;)

Hemma idag från praktiken, kan vara snällt att vara smittfri när man ska umgås med en massa människor hela dagarna, hehe...
Men i morgon blir det tillbaka på praktiken igen! Och där trivs jag väldigt bra! Är i en rätt stökig klass, men med väldigt bra handledare och pedagoger runt omkring! Har även börjat följa med klassen på sjölden... så nu funderar jag på om jag inte ska bli slöjdlärare trotts allt... men får se, just nu vill jag bara bli färdig och börja jobba på riktigt!

M jobbar förresten extra just nu, natt, så det kommer kännas konstigt att jag hinner gå i morgon innan han hinner hem! Ysch! Kommer inte ses fören i morgon kväll... Van vid att ha honom i närheten nu ju. Men man vänjer sig ju, även om det är lite tråkigt!

OCH jag ska åka till fjällen! Ska bli så kul!
Moster fyller 50 och har bokat resa, så syster kom med förslaget att vi, med respektive, ska boka en stuga i närheten och åka vi med! Så efter lite letande och dubbelcheck av datum så kommer vi nu bo i stugan brevid och ta mammas och Mats bil upp eftersom de ska åka i minibussen med mosters familj  :)
Längtar redan!

Äckel päckel! Denna helg, som skulle best...

Äckel päckel! Denna helg, som skulle bestå av fina vänners sällskap, bestod i stället av magsjuka. Kul... Verkligen... Suck! Så sliten är jag, ni anar inte...


Gratis är gott

Gratis soptify premium!
Klick it!

http://www.gratispremium.com/?ref=620667


update

En kort update;
jag lever!
har praktik
jobbar lite såklart
njuter av nya lägenheten!

mer en annan dag!
;)

RSS 2.0