Hemma!

En minivarning till er som inte gillar blod o sådär, bild kommer i slutet av inlägget.

Hej älskade vänner!
Nu är jag äntligen hemma, ni anar inte hur skönt det är... det luktar underbart, maten smakar underbart, sängen är underbar, fåtöljen är underbar...
allt utan smärtan är underbar skulle man kunna säga...!
Jobbigast är att komma ner på toaletten och i och ur sängen, magen är lixom det man avänder då, tydligen...

Behandlingen innan operationen gick jättebra, blev inte dålig denna gången för fick jättebra medel mot det direkt i kanylen, skitbra! Operationsdagens morgon höll jag på att avlida av alla tankar, visste i stort sätt ingenting men pratade med en fantastisk sköterska på morgonen, sedan kom han, och tillslut kom även mamma, det blev lite stressigt på slutet för helt plötsligt blev det min tur och jag va inte klar, men mamma hann komma i alla fall, tack gud för det!
Efter operationen vet jag inte så mycket, två dagar som försvann där på nått skummt sätt.
Men jag minns hur jävla törstig jag var och hur mycket jag spydde och hur ont det gjorde...
Operationen verkar än så länge väldigt lyckad, har jättebra värden, över 300 (jämför mot 14 lixom...) och operationen gick göra med titthål så har bara tre, relativt små, hål i mig. Skönt det, annars hade det tagit längre tid med läkning och sådär och det hade jag ju aldrig orkat!


Han är helt fantastisk med, hade aldrig klarat mig utan honom. Står i evighetsskuld!
Där ligger han och hostar på en tältsäng som visslar när han rör sig, så väcker jag honom för vatten, toalett och smärta...
Nu har han dock åkt hem till Nässjö för att vara tomte, så innan dess dukade vi fram allt jag skulle tänkas behöva som jag inte skulle klara av att fixa, typ plocka upp tvdosan från golvet och sådär. Så nu sitter jag i min fåtölj omringad av allt jag kan tänkas behöva i väntat på att han kommer tillbaka. Sötis.

Måste tacka för besök, sms, mail och hälsningar!
Blev jätteglad och mycket piggare av att för höra att ni tänkte på mig där jag låg...
Hade inte klarat det utan er!
Puss


ursäkta min mage...

Rapport från sjukhusfararen

Tänkte uppdatera er lite mina kära vänner och läsare.

Två dagar med behandling är nu förbi och jag får sova hemma på nätterna, vilket är guld värt! Mår faktiskt riktigt bra, mycket bättre än vanligt under behandlingen så det känns inte alls farligt. Och så har jag ju Han med, fantatiskt underbart att aldrig va själv eller anstränga sig i onödan.

I morgon läggs jag in mer permanent, ska va inne på mitt rum (nr 15) kl 10.00, sedan vet jag inte när jag får lämna det igen... Delar run med en liten dam nu, ganska söt. Hon har cancer i axeln och höften så hon har varit inne på strålning nu. Så vill du besöka mig tänk på hänsyn för tanten och kom mellan 11-19, tisdag blir lite besöksförbud och onsdag vet jag ingenting om. men skicka sms till min mobil så läser Han eller jag, eller mamma av dem med jämna mellanrum! Eller skicka till Honom om du har nummret... aja. Det fixar sig.

Har jag sagt att det är snö?! Jättefint ute!
Men hinner inte njuta av det så mycket, vilket irriterar mig.
Nej nu ska jag väl sova eller slappa sängen lite till, var någon som ringde fel, och väckte mig. Suck!

Jag tänker på er, saknar er och hoppas vi hörs snart igen!
Nästa gång vi hörs har jag ingen mjälte, fan va läskigt!

MUCK

Grattis älskling som muckade i fredags!
Han kom hit och hämtade mig, lite oväntat men roligt som bara den! Vi körde hem till Nässjö, duschade och åt tacos med familjen. Senare på kvällen fräste vi till Jönköping och hem till någon lumparpolare där för att festa, eller inte jag för jag va chaffis, men det va inte världens roligaste och alla ville gå tll Bongo utan vi... så jag körde tillbaka oss till Nässjö där vi smet in på en konsert i kyrkan, Indigo spelade.
Där inne träffade jag på "lilla" Jonathan som inte alls var liten längre! Hjälpes, sluta växa!
Så blev det natt, och sedan dag och ny fest, fast i Linköping...
Så dit for vi, lite sent ute men det gick ju bra till slut.
Vi åt på Gingis, gott som tusan! Sedan gick vi runt bland pubbarna och hamnade tillslut på Plaza där vi stannade resten av kvällen och dansade, drack och tjötade med folk till höger och vänster.
Trevligt värre.

Söndag "morgon" så åkte vi hem till Jönköping och gick på IKEA och Severins. Sedan tillbaka till Nässjö och slappade lite innan vi (läs jag) började röja lite, eller rättare sagt mycket, bland Martys alla grejer inför flytten...
Stor sopsäck med skräp blev det!

Måndag vet jag inte riktigt vart den tog vägen... mest slapp.
Tisdag åkte vi hit till Borås igen och jag har packat lite smått...

Idag skola, fick tillbaka talbegreppsuppgiften från VFU:n och jag fick G !! SKÖNT!
Efter skolan blev det sjukhuset och blodprov... inte kul men ett måste nu innan fredag, suck.

Nu ska jag mysa, och i kväll är det Gray's!

Grattis!

Idag utbringar jag ett extra grattis till EllanBellan som (äntligen) fått en liten bebisflicka!
Grattis grattis!!

"Pluggdag"

Flicka 5 år (-till sin mamma på ett fik): Visst är det lite dumt och fräckt att kissa på någon annans sockervadd?

HAHAHA - va?!
Barn är fantastiska!

God morgon förresten... Här sitter jag och "pluggar" och äter frukost i sängen. Har äntligen lyckats få telefontid med min läkare och han ska ringa någong gång mellan 14-16, förhoppningsvis. Min taleslista är lång..!
Jag får inte glömma bort att köpa 1 kilo äpplen heller... ajajaj, ska nog skriva ner det någon stanns - stort och tydligt.

___________________________

Tror ni att besvikelsen eller sogen kommer först?
Jag har funderat på detta halva natten, utan att komma fram till något bra svar. Inte för att jag måste komma fram till något men det skulle kanske hjälpa mig på traven lite...

Och i går kollade jag på massa bilder från operationer för att ha koll på vad tusan de ska göra med mig, hehe. Fy va äckliga vissa var, så vill inte jag se ut när de gör hål i mig! Blä!

Nej, om jag ska ta tag i mitt liv kanske?

Kräks

Kräks på att du är så nära men ändå så långt borta.

Du ska ju vara där jag är, jag ska vara där du är.

Jag har sålt min soffa idag, snabba ryck! Trött hela dagen, men pluggandet med Justine idag gick bra, snabbta och effektiva är vi och i morgon går jag och köper ett kilo äpplen (nej vi ska inte muta läraren). Jag har tvättat idag med, herregud va tvätt det blev! Galet. Men nu är det gjort, skönt det.
Jag funderar på vad jag mer ska göra i morgon... kanske ta mig en långpromenad? Fast det är så nedra tråkigt väder så det kommer säkert inte hända. Laga mat ska jag göra i alla fall, chiliconcarne, hoppas det blir gott bara, sist jag gjorde det var det ingen höjdare alls, vet inte varför faktiskt.
Åh, nu kom jag på vad det är jag ska göra i morgon, läsa... Justine kom ju hit med boken innan, attans... jaja. då var mina problem lösta. Kul...

Seg dag

Idag har det varit en riktigt, riktigt seg dag.
Vaknade inte upp och var frisk direkt... Nej idag fortsatte min förkyldning att i ala fall under förmiddagen utveckla huvudvärk och en enorm trötthet.
Trotts detta har jag idag hunnit med så mycket som att packa en bannankartong, skriva en ordentlig inköpslista, lägga ut annons på blocket och kolla hur det är med min hemförsäkring.

Duktigt va?

Nej usch.
Ingen bra dag idag.
Depommötet lyste dock upp lite... men regnet dit och hem var inte särskillt uppmuntrande!

Sjuk.

Jag förstår inte.
Alltid efter att jag uppnått total lycka så ska det krossas. Jag krossas.
Jag hade verkligen en toppenbra helg! Längtar så sjukt efter att få flytta in i nya lägenheten och inte behöva tänka på att Han ska åka hem eller tillbaka till lumpen. Han muckar på fredag, är så glad för din skull älskling!
Men ja, efter att jag haft det bra så måste jag "straffas" på något sätt, så har det nästan alltid varit...
... så i morse vaknade jag med sprängande huvudvärk, nästäppa och en stor klump i halsen.
Stannade hemma i sängen fram till det littsem vi hade idag... kände mig inte jättepigg men det var ju tvunget att fungera.

Har flyttpackat lite smått idag, bäst att börja tidigt för efter operationen kommer jag ju knappt kunna göra någonting...

Nu ligger jag i sängen igen, ont i hela kroppen och usch på allt.
Önskar Han var här och värmde mig och tog hand om mig, för jag vet att han skulle.
Fantastiska människa. Usch. Man får dåligt samvete över att man inte är sådan själv... jag är inte hälften så romantisk och omtänksam.. eller jo det kanske jag är, men jag är sjukt dålig på att visa det.
Illa.

I morgon ska jag försöka boka tvättid, ringa till min läkare och gå till apoteket.
Hoppas på god natts sömn och vakna frisk!

Underbar helg.

Jag har haft en underbar helg.
Tack alla inblandade!

Fredag
Åkte med mor min tillbaka till Jönköping efter hennes besök här i Borre hos mig.
Senare på kvällen var jag hem till Pappa och åt potatisgratäng och rådjur för att fira fars-dag lite i förtid.

Lördag
Hjälpte mamma att putsa fönster.
Överraskade Martin på stationen i Nässjö, oslagbart! Firade fars dag tillsammans med hela Ottehallsklanen med mycket trevligt folk och kroppkakor.
Hade en av världens roligaste bilresor tillbaka till Borås på kvällen och hem till Sara och Oscar för att föreferra innan Harrys.
Utgången till Harrys var jättekul! Gött chill och najs dans. Träffade också värdens skummaste kille med världens största ögon, haha!

Söndag
"Sexy sunday"
Vaknade sent.
Åt frukost sent
Fikade med Sara och Oscar och hämtade hem bilen...
Mös
Pluggade
Sa hejdå till Marty...
Fixade
Bloggade...


Nu ska jag dricka vatten och snyta min nos.

Design

Ny design, är inte helt nöjd.
Får se vad som händer...

Nöjd.

Idag är jag sjukt stolt över mig själv och helt enkelt väldigt nöjd.
Jag har jobbat ikapp det jag missat i skolan, kompleterat det som va fel och skickat in allt till de olika lärarna, jag har skrivit upp hela schemat i kalendern och börjat på vårt littsem vi har på måndag. Inte illa va!?
Sjukt nöjd.

I morgon ska jag nog dejta Frida lite, mysmys!
Och på kvällen kommer mamma!
Vi ska äta gott och umgås, dock är det ju skola på fredag men ändå... Hon stannar nog till fredag kväll eller lördag förmiddag, vet faktiskt inte... Ska bli kul att hon kommer i alla fall, jag var ju inte så pigg sist hon va här lixom.

Nej nu tog reklampausen i Gray's slut så dags att sluta skriva!



Ps. Krya på dig Fisen!

Tapeter

Nu när jag inte ligger på sjukan längre så tog jag tag i lite saker som måste göras...
Har fixat med julklappar hos Justine, ska sätta mig och slå in några snart med.
Och så var jag en sväng i skolan på Depom möte...
efter det gick jag till bovärden och valde tapeter, dessa blir det

Extrarummet | Köket


Längtar.
Vi inhandlade lite smått på IKEA i helgen med, lovley.

Besvikelse.

I går lades jag in på sjukan, fick behandling och värdens bästa besök av mina budar - tackar för detta!!

I morse kom de in på ronden och sa att de tyvärr var så att min operation flyttats och att jag skulle skrivas ut och fick åka hem nu. Jag fatta noll.
Men nu blir det att gå omkring och ladda och ha ångest fram till den 21/11, då jag ska skrivas in igen innan operationen som är den 25/11.
Svårt att känna mig motiverad alls nu, ren och skär besvikelse. Svårt att få upp orken och modet att gå igenom det TVÅ gånger typ... aja.
Jag grät i alla fall inte när de satte kanylen i går så jag är stolt över migsjälv.

RSS 2.0