Gotland!

Äntligen har dagen vi tre väntat på!
Om ca en timma far vi till Gotland! Hänt mycket sedan sist men det hinns inte skrivas om... Nu ska jag packa det sista och äta upp min frukost.

Gotlandstrion!


krullikrull

har mer lockar än vanligt idag... måste ha tänkt ovanligt mycket i duschen, eller drömt extra skruvade drömmar.

Snart är det semester! WIIE!


Horsie

Har vart och klappat hästar idag, Helena skulle nämligen provrida en polle... :)
Det var mysigt men lite nervöst, hästar är rätt stora ändå!

Har bestämt mig för att provdyka nu i veckan, hoppas de har någon tid över till mig!

Tvättat i kväll, lyckades med alla dörrar och nycklar denna gång och alltså inte låsa in tvätten i tvättstugan! Jippie!

I morgon ska jag jobba eftermiddag, uträtta lite ärenden på fm och sedan träna med Helena på lärargymmet på kvällen! Roligt!

Jag är jättetrött.
Jättekänslig.
Ska sova.
Nu.

Sommartorsdag till sommarlördag

I torsdags var det premiär för sommartorsdag, Erik Grönawall var huvudartisten, men han såg vi inte så mycket av. Vi var nere med Malin och Danne, fikade på waynes uteservering och gick en sväng bland allt folk. Kollade på dansarna i parken och förundrades över de lydiga hundarna (Polishästarna)...

Fredag och jobb som vanligt, Martin kom ner och vi spelade minigolf, jag vann - såklart :) Skulle tagit oss ut till Almenäs men han är lite småförkyld så vi stack hem i stället. Han somnade i soffan ganska fort så jag begav mig till knalle för att handla gottemat. Så det blev grillad kyckling, potatissallad och baguette som kvällsmat. Köpte även halsband till katterna som de ska i nya lägenheten ifall de hoppar ner från balkongen... Letat efter en ny bikiniöverdel med, med utan framgång...

Idag gick vi upp rätt tidigt, jag dammsög lägenheten eftersom det skulle komma folk och titta på den idag... sedan blev det frukost och efter det for jag ner till stan för att möta upp Lisa och fortsätta leta bikini. Hittade en tillslut, från Kappahl. Vi åt lite glass, Lisa kulglass och jag mjukglass, mumma! Hon valde dock en konstig kula - apelsin och motor... smakade beskt och konstigt! Efter turen på stan cyklade jag ut till almenäs för att bada, sola och kolla på folk. Och hjälp vad mycket folk det var! Låg där i solen och räknade fräknar en stund innan jag cyklade hemåt igen. På hemvägen fick jag världens näsblod och fick stanna på knalleland för att köpa näsdukar... Inte haft näsblod på ett tag nu, usch vad det är äckligt! Fick hjälp av en snäll tant som låste min cykel och gav mig en våtservett att torka av mig på! Väl hemma blev det sköljning av tröjan och kalldusch.
Nu är jag trött, helt matt av värmen och solen, som nu försvunnit från balkongen så man kan sitta där igen.





Nya bikinin! Bild från www.kappahl.com


RSS 2.0