23 december

Jag vet inte vad det är, men julstämmning är det inte!

I baksätet på en bil

Well well!
Då har man flyttat! Det gick jättebra, alla hjälptes åt bra och maten var god! Vädret var å andra sidan inte det bästa, möjligt att det var det sämsta faktiskt.

Nillea kom över i går och hjälpte oss att röjja runt i lägenheten så nu är alla kartonger utan två uppackade!
Nu ska vi bo in oss lite innan det händer mer grejer, men en bokhylla och lite lampor ska införskaffas snarast möjligt. Annars är jag väldigt nöjd med allt, möbleringen blev bra till slut och det känns verkligen att det är vårat! Lycka.

Nu sitter jag i baksätet på fam.Ottehalls bil på väg hem för att fira jul.
Vi blev hämtade och tog omvägen via Göteborg för att plocka upp Daniel på stationen, välkommen till sverige!
Sjukt lika är grabbarna grus nu när Daniel klippt av sig håret han med, snyggve.

Jag vill verkligen hem nu.
Ska klä granen med mamma, Lisa och Moltas i kväll och i morgon blir det till att fira jul med pappa-sidan, blir inget "traditionellt" julfirande... en dag tidigare och inte julmat. Men det går säkert utmärkt, är inte alls sugen på att fira jul i år, för mycket att tänka på och för mycket att göra.
Julafton blir hemma hos mamma, mormor kommer över och det blir en heldag med mat och mys.
Juldagen kommer Martin på dagen och vi ska ha minijul. Kvällen kommer jag tillbringa hos mamma med gäster men Han åker till Nässjö igen och festar. Jag är verkligen inte sugen på fest. Tror min mage tar ut sin rätt och gör mig trött. Bar nog för mycket grejer i flytten trotts allt...
Annandagen blir det kalkonmiddag as tradition...
Julmys med Emelie och Josie på lördagen med! Ska bli grymt kul att träffa er mina brudos!

Naa, nu sitter de små tvillingarna och sover på varandra.. jag är med trött känner jag, men ville uppdatera er lite!

Ha det fint och God jul

Inte långt kvar nu

Nu är det inte långt kvar till:
  • Sista festen i Borre innan julen
  • "Jullovet"
  • Mammis kommer hit
  • Flytten
  • Jag blir sambo med Han, fantastiskt!
  • Hemfärd till Jönnet
  • Jul nr 1 med pappa
  • Jul nr 2 med mamma
  • Jul nr 3 med emelie och josie
  • Den obligatoriska kalkonmiddagen
  • Lite julfirande i Nässjö (?)
  • Nyårsmiddag med härliga vänner!
  • Slapp
  • Plugg
  • Mys


Samtidigt som jag längtar något otroligt så känner jag mig stressad och inte alls färdig med något, men det ska jag nog hinna bli, hoppas jag... Annars blir det en väldigt stressad jul, och det orkar jag inte!

Lucia

I går var det Lucia.
Det var nog tredje året i hela mitt liv som jag inte gick någon form av Luciatåg.
Det suger!
Men firade gött med Depom, invigning för de "nya"! Mycket roligt! Tack alla för en bra dag/kväll!
Fast ni anar inte hur sjukt tomt det var i min lägenhet utan Honom! Trodde aldrig att man kunde känna sig så liten och ensam i en etta!

Sitter nu här och degar i min säng, hade tänkt mig en heldag i soffan men eftersom jag inte har någon soffa längre blir det till att verkligen sunka ihop och ligga sängen i stället!
Fast det är otroligt välbehövt. Jag tror faktiskt att jag har överansträngt mig efter operationen nu de sista dagarna, det känns inte alls lika bra som innan och ibland kan det göra riktigt ont när man gör något.
Mina ärr kliar som jag vet inte vad och jag tror att det lilla har blivit lite inflamerat så ska nog ringa min läkare i morgon om det inte gått över.

I morgon har jag dessutom ett litteraturseminarium jag inte läst boken till, så skiter i första föreläsningen och hänger på biblioteket. Måste även hämta ut min VFU uppg. som tydligen inte är godkänd, bajs.
Och fixa ny kod till min "blipp" så jag kan komma in i skolan när jag vill...
Och så ska vi träffa bo-värden och skriva på massa papper och få alla nycklar! Vi får en nyckel idag, ska bli sjukt kul att smyga dit och kolla hur det ser ut när det är tomt! Längtar så till nästa helg och flytten! Målaren ringde mig i fredags med och de kommer att tapetsera och fixa nu i veckan innan vi flyttar in, TOPPEN!
En sak jag kom på är att vi nog inte har någon el i lägenheten eftersom vi "beställde" till den 19/12 och det inte var el där när vi var och kollade på den eftersom de som bott där nu inte betalat räkningarna... så hur tusan har de städat egentligen? Kan man verkligen godkänna en flyttstädning utan dammsugning? Hum.. jag är tveksam över detta!!

Nej, nu blir det till att packa ner lite grejer i kartonger och röjja undan lite kläder som ligger överallt... Och jag måste nog skriva lite på min portfolio med, suck. Jag gillar inte alla måsten. Jag vill göra portfolion som jag gjort innan! Inte med ännu fler krav och måsten. Suck.

Ha en trevlig tredje advent!

Insikt med avsmak

Jag vill verkligen gå ner i vikt, bli lite smalare över magen och rumpan, men det verkar rätt omöjligt.
Jag är inte den som orkar/hinner/har intresset av att gå och träna flera gånger i veckan men det verkar vara det enda som fungerar. Så jag ska nog börja simma igen... Tror jag.

Jag  tänker på hur mycket, vad och när jag äter. Dricker inte heller saft och har faktiskt slutat dricka läsk och bubbelvatten av alla de slag. Efter jul blir det nog till att inte äta godis annat än någon enstaka gång under hele nästa år.

Anledningen till detta inlägg är min insikt att jag nu efter operationen med mina snea ärr har den fulaste mage man någonsinn kan tänka sig, så om den vore lite mindre vore det tusen och åter tusen gånger bättre! Detta måste jag ta tag i.

Men nu ska jag sova.
Tandläkarbesök kl 07.15 i morgon fytusan!

Tisdag

Marty kom in på skolan! Wiiie - Grattis älskling!

Yeah.
Nu sitter jag och väntar på att Juggelibugg ska komma hit för vi ska åka och hälsa på hos Annabanana! Roligt!

Idag har vart en högst seg dag.
Gick upp tidigt och började plugga, sedan väckte jag Han och vi åt frukost. Så pluggade och fixade jag en massa innan vi tog oss en lite promenad. Det var skönt men rätt kallt.
Väl hemma stekte jag pannkakor, som vi åt med sylt och grädde, MUMMA!

Tog mig en låång dusch och bytte plåster på magen.
Ett sår ser riktigt bra ut, det minsta ser mest tjockt ut och det tredje är bara skummt... blivit värsta gropen under såret, inte snyggt alls.

Han fixade in min mobil till datorn med så nu kan jag ladda över bilderna och lägga in musik! Gött!

Nej, nu ska jag sätta på mig ett par strumpor, kalla tår är inte the shit.

Pööööööh

Suck och stön.
Trött och ont i hela kroppen.

Var i skolan idag på förmiddagen och en sväng på knalleland efteråt med Justine och Han, roligt men nu är jag helt slut! Ska sova lite innan det blir pepparkakor och te och ett försök att återuppliva Denise dator hemma hos mina bäste grannar! Fy fan vad jag kommer sakna er, men kommer ju få nya bästegrannar i form av Sara och Oscar!
Köpte btw lite julklappar idag på knalle, snart klar!

Nej, jag orkar inte mer.
Sömn.
Nu.

RSS 2.0