Dålig start på veckan

Så ont i magen idag.

Gick inte första föreläsningen idag, tog blodprov och väntetiden INNAN provet var på drygt en timma, trodde jag skulle somna där i väntrummet.
Gick ner till skolan i hopp om att lite motion skulle göra att min mage lugnade ner sig, men ikke. Gjorde bara ondare så klarade inte av föreläsningen på eftermiddagen heller utan gick hem och skrev lite på hemtentan i stället.

Pratade med mamma nyss och hon gissade på att min magkatarr kommit tillbaka. Jippie.

Dagens tillstånd är alltså Magkatarr.

Sjukt dålig start på veckan... men jag hoppas på ett bra slut innehållande sittning och kårpub!
I morgon har vi tjejer en klädbytarkväll hos brudarna på hässle, ska bli mycket trevligt! Har rensat garderoberna och packat en påse till morgondagen och en kasse till Myrornas!

Disträ

Disträ, ord som betecknar en person som är något tankspridd, småförvirrad och/eller förströdd.


Ja detta är alltså dagens tillstånd.
Haft en mycket trevlig helg innehållandes en sommarfest, besök av min Aleksanda, sväng på knalleland, en förfest hos Sara och Oscar, knökafull utgång på harrys, jennys nattamat/fyllemat, frukost i tv-soffan, datorspelande, planering och massa mys.
Har även kommit på att jag ska ta och läsa en kurs på distans i höst samtidigt som specialiseringen, om jag hittar någon alltså... försökte få tag på utbildningskatalogen men den finns bara som pdf och att hämta ute på skolor, alltså inte att beställa som typ alla andra...så ska leta efter den i skolan i morgon.

En annan sak som hände är ju att det numera är sommartid, lyckan är stor över att det kommer vara ljusare på morgonen nu men jag känner mig lurad på tid som jag kunde andvänt och kanske sparat tills den dag då tiden inte räcker till...

Lördag

Lördag "morgon" och väntar på Alexandra som snart sätter sig på en buss hit till mig!
Blir knalleland och i kväll blir det utgång på harrys!

LOVELY DAY

helg igen



ja då blev det helg igen då ja... tackar för detta.
Sjukt mycket i skolan att göra denna vecka så är helt slut nu när det är fredag.
Fixat till min sida med bloggen till Blogglovin'!
BRA BRA.

I kväll är det sommarfest, lovely nu när det är snö ute...!

12 kg!

Idag vaknade jag tidigt och började sortera tvätt.
Efter sorterandet och en god frukost med rostat bröd fick jag en idé om att kolla igenom alla pärmar och sedan även sortera om och göra ordentliga register. Efterhand kom jag även på att jag skulle göra någon form av lista över all litteratur jag har... när jag satt där med min hög fick jag idén att väga allt...
och tro det eller ej med den litteratur jag har utskriven, kopierad eller köpt väger 12 kilo! Och skolan snackar om hållbar utveckling... jo pyttsan!




Idag åt vi, äntligen, pirog... så underbart gott blev det!

Härlig helg!

idag är det lördag igen, och härlig vårig helg!

Tosdag och tillbaka till skolan, hade perspektivredovisning och på kbällen var det utång... för vissa... dock inte mig eftersom min huvudvärk var bland det värsta jag haft på länge! HV vann ju med, lycka!
Men förfesten hos Saris och Oscis var mycket trevlig!
Och Grattis Milla till barnet, och Saris till att bli moster igen!

Fredag och seminarie, iinte kuul... tror jag missuppfattat hela alltet, men det märker vi väl...
Kvällen blev det förfest här med så ska det låta, singing bee och guitar hero och sedan utgång till kåren!
Mycket trevligt!!
Dock vissa inslag av näs-krossande - stackars Justine! en äckelgubbe med flint, otroligt konstig kille och så blev Sara påhoppad av en vägg, det är inte lätt!

Idag vaknade jag varm och pigg som en mört!
Gick till hallalet och köpte ägg och bakade en citronkaka! Luktar otroligt gott ska ni veta!
Anledningen till bakandet är att vi ska styra upp en picknick idag med the gang! Sol och härligt ute så vi ska passa på för det ska visst bli sämre i morgon... tråk. Platsen för picknicken blir självfallet ramnarsjön och jah funderar på att ta med lite bröd att mata fåglarna med, tihi.

På tal om tråk så är jag rätt gött trött på skolan... är så stressad... måste fixa en massor innom en väldigt kort tid och det känns inte allt för bra. Inte att det är omöjligt men det är ändå mycket. Har dock redan tagit tag i allt och kontaktat alla lärare så nu vet jag vad det är jag ska göra. Skönt det i alla fall... så nu ska jag lägga upp en planering om vad jag ska göra när. På måndag är jag ledig så då ska mycket fixas, blir att sätta mig på biblioteket tror jag... så jag kan koncentrera mig och använda alla böcker jag behöver (och inte har...)
Nej. Jag ska bli duktig och göra klart allt i god tid nu så jag har allting klart, för jag kommer ändå missa en massor när vi åker till Spanien en vecka... Det ska bli underbart!

Hypokondri

Ja det är det lätt att drabbas av när barnen på min praktik har magsjuka, influensa, vattenkoppor, ögoninflamation, öroninflamation eller halsfluss...

  1. Det kliar över hela mig
  2. Jag har aldrig haft vattenkoppor
  3. Näsan börjar tätna
  4. Ögonen är trötta och irriterade
  5. Mitt vänstra öra gör ondare än vanligt
  6. Jag är sjukligt trött
  7. Fryser en massa
  8. Jag var jättesnorig i morse (efter att ha cyklat till skolan i -2C)
  9. Idag har jag den sjukaste mensvärken på länge

HYPOKONDRI, javisst!

Då var det över...

Gestaltningen är över - och godkänd! ÄNTLIGEN.
Fast ändå saknar man det, för vi skrattade gott och kom varandra lite närmare i studiegruppen tycker jag... Men det är ju inte det sista grupparbetet direkt... det är ju nästan bara grupparbeten vi har!

Tentan i matte och svenska gjordes i går med, gick väl inte överdrivet bra för svenskan var rena rama grekiskan, jag fattade ingenting... förstod inte vad det var uppgifterna ville jag skulle göra och vad allt betydde, suck. Men matten gjorde jag och jag hoppas verkligen jag klarar den!

På kvällen i går jobbade jag på kåren, superkul som alltid men fy fasen va trötta vi var och va ont i fötterna jag hade när vi tog oss hem närmare klockan 4 i natt genom ett snöande Borås... Varför ska det alltid snöa för? Vart är min vår?!
Vi belv inte klara med städningen, golvet måste göras en gång till... så vi ska snart dit och äta och städa.
Efter det blir det en snabbsväng på stan tror jag innan det blir hem och fixa lite.

I kväll blir det tacos, poker och "Andra chansen" med Sara och Oscar! Mysigt!

Nej, dags att röra på sig.

Uppdatering

Ja nu var det dags att skriva något igen tycker jag...

Dagen idag har mestandels spenderats i skolan eller i soffan med Plåster.
Studiegrupp inför gestaltningen i morgon, är inte nervös än men ser verkligen inte fram emot det! Drama och sådant "seriöst" framförande är verkligen inte min grej... Visst jag kan spexa till det mer än vad ni kan tro (förutom Alexandra och Linnéa som jag haft lägerbål tillsammans med) och kan bli ohyffsat crazy. Men då måste jag vilja, och jag måste veta att alla andra tycker det är "okej".
Gestaltningen känns som något stelt och konstigt som man inte gör för att det är kul utan för att man måste... nu menar jag inte att vi inte har haft kul mellan varven för det har vi verkligen.
Well well, vi är som nummer två i morgon och det känns skönt! Man behöver inte se alla andras och få ångest utan man får det överstökat rätt fort!

Idag har Plåster haft världens ryck... hon har vart sjukt jobbig och lekt hela tiden med allt hon inte får leka med på ställen hon inte får leka med... suck.
Men mellan alla ryck har hon legat och myst med mig eller sovit hos mig, så man kan ju inte annat än att älska skrället!

Idag har jag även blivit erbjuden sommarjobb! Så ska på intervju nästa måndag!
Hemtjänsten här i Borran verkar det bli, najs najs!
(Eller i alla fall sjukt mycket bättre än ingenting)

Gray's idag med, åt en påse popcorn till, LOVELY.

I morgon blir det förfest hos grannarna men ingen utgång för varken mig eller Honom... vi är skoltrogna... (Jag har tenta och Han har föreläsning som Han inte vågar missa)

Fick även tag på min praktikplats idag, som inte visste att jag skulle komma... alltid lika kul, NOT! Men eftersom jag ska till samma som jag var på innan så kändes det inte lika farligt... Ska bli kul, men jobbigt!
Allting verkar ju hända nästa vecka lixom...

Jaja. Nu blir det nog snart sängen. Alltid så rackarns trött... Sover för mycket kanske?

God natt.

Sick and tired

I'm sick and tired of always beeing sick and tired!

Men en bra helg hade jag!

RSS 2.0